AKO SE OVO DESI, PARTIZAN ĆE BITI BAŠ JAK: Evroligaški igrač VELIKA ŽELJA crno-belih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO SE OVO DESI, PARTIZAN ĆE BITI BAŠ JAK: Evroligaški igrač VELIKA ŽELJA crno-belih (FOTO)

Od danas je slobodan igrač.

Partizan je od odlaska Entonija Brauna u potrazi za pojačanjem, a crno-beli prate veliki broj igrača. POsle informacije da je opcija Patrik Jang, sada se pojavilo još jedno ime. Radi se o Rikiju Lidu kako saznaje ''Mocart sport'', donedavno igrača Ređo Emilije koji je danas raskinuo ugovor sa italijanskim klubom.

Lido je igrač na jednoj od dve pozicije na kojima je Partizanu neophodno pojačanje, ali do realizacije neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti lak put. Pitanje je mogu li crno-beli da finansijski isprate zahteve Lida koji ima evroligaški pedigre pošto je igrao za Baskoniju i Efes, a istovremeno Amerikanac je nedavno rekao da mu je povratak u NBA prioritet, dok se pojavila informacija da bi ga ponovo u svojim redovima videla i Baskonija.

Ricky Ledo is a free agent https://t.co/Qim9E2Mvw1

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) November 29, 2018

Lido je imao i kratku karijeru u NBA ligi gde je igrao za Dalas Maverikse i Njujork Nikse, a igrao je i u Razvojnoj loigi za Teksas Ledžends i Reno Bighornse.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.