AKO MIRKOVIĆ ODLUČI DA ODE: Ovi treneri su potencijalni kandidati za klupu Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO MIRKOVIĆ ODLUČI DA ODE: Ovi treneri su potencijalni kandidati za klupu Partizana (FOTO)

Strateg crno-belih bio nezadovoljan posle remija sa Mačvom.

Partizan ima iza sebe lošu polusezonu i veliki zaostatak za liderom šampionata i braniocem titule Crvenom zvezdom. Crno-beli ne igraju dobro, a najnoviji kiks imali su u petak protiv Mačve kada su u Humskoj po snegu odigrali nerešeno bez golova.

SPISAK JE VEĆ NAPRAVLJEN: Zna se ko napušta Humsku (FOTO)

ŠTA DALJE? Da li je Bata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao sve što je imao (FOTO)

Trener Partizana je posle meča dao prilično zagonetnu izjavu koja može da se protumči i kao najava njegovog odlaska iz kluba, a bude li zaista tako crno-beli će morati da potraže novog trenera. Spisak potencijalnih zamena je prilično dugačak, a kao prvi bi sigurno figurirao Gordan Petrić, Mirkovićev pomoćnik koji je već vodio Rad i Čukarički. U grupu nedostižnih svakako spadaju Slaviša Jokanović koji posle odlaska iz Fulama čeka novu ponudu i Vladimir Ivić koji je ugovorom vezan za Makabi.

Aleksandar Stanojević ima ugovor do kraja sezone i za njega bi crno-beli morali da plate obeštećenje, dok bi iz domaćeg šampionata to mogao da bude najverovatnije Darko Tešović. Rešenje bi mogao da bude Ilija Stolica koji se već nekoliko puta povezivao sa Partizanom, a među kandidatima svakako treba uzetoi u obzir Ljubišu Tumbakovića, Ljubinka Drulovića i Vladimira Vermezovića. Sve ovo naravno, ako Mirković zaista odluči da napusti klupu Partizana.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.