KLS: Partizan gostuje Dinamiku u 3. kolu Superlige

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLS: Partizan gostuje Dinamiku u 3. kolu Superlige

Derbi u „Dinamik areni“.

U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, KK Dinamik naglašava da je ulaz u halu predviđen samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih i sponzorskih ulaznica. Apelujemo na sve vlasnike sezonskih i sponzorskih ulaznica da će za ulazak na ovu utakmicu biće otvorene sat vremena uoči početka utakmice, odnosno od 19 časova. KK Dinamik takođe apeluje na fer i sportsko navijanje bez bilo kakvog ubacivanja predmeta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u teren.

Zvezda gostovala na globalnoj konferenciji u Patri (FOTO)

NBA PLEJ-OF: Bjeličini Vukovi pred eliminacijom, Roketsi imali četvrtinu za PAMĆENJE (FOTO)

- Nama je čast što takva institucija od kluba kao što je KK Partizan dolazi u našu halu ponovo. Mi kao klub postojimo tri godine i nije mala stvar što već drugu godinu igramo sa našim velikanima. Očekuje nas teška utakmica protiv favorita u našem duelu jer su dovođenjem stranaca promenili i podigli ambicije sa početka sezone. Mi imamo naše ambicije a to je da uđemo u ABA2 ligu i da promovišemo neke nove nade – rekao je trener Miroslav Nikolić.

Posle njega oglasio se i Nemanja Krstić.

- Partizan je jedna respektabilna ekipa koja celu sezonu igra dobro. Imaju jednu mladu i energičnu ekipu koju svi treba ozbiljno da shvate. Sve  je u našim rukama, igramo na domaćem terenu i ukoliko damo svoj maksimum možemo da rešimo utakmicu u našu korist – rekao je Krstić.

Utakmica se igra u sredu od 20 časova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.