Izvor: Svet plus, 27.Nov.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađa u Parovima šokirala izjavom: Krenula sam Severininim stopama, bole me prepone!

Slađa Petrušić nakon ulaska u rijaliti Parovi 2015 nastavila je da šokira svojim izjavama, te je se pred ostalim učesnicima pohvalila da je krenula Severininim stopama, jer je uspela da zavede Milana Popovića.

Nakon što je ušla u Parove, Slađa je ispričala kako je želela da krene Severininim stopama, te je neko vreme provela sa Milanom u hotelu, a aludirajući na dobar seks, govorila je kako je bole prepone: "Krenula sam Severininim stopama. Malo me bole >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << prepone, ali šta ću, zaljubila sam se. Dobila sam prsten od bakra, a čula sam da je i Severina dobila takav, ali da je spakovala kofere i otišla jer je bio od bakra, a ne od zlata", našalila se Slađa.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.