SOKANTNO PRIZNANJE JELENE KRUNIC Ucesnica rijalitija otkrila od koje bolesti boluje

Izvor: medio.rs, 11.Sep.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SOKANTNO PRIZNANJE JELENE KRUNIC Ucesnica rijalitija otkrila od koje bolesti boluje

Učesnica rijalitija "Parovi" i "Farma" i igračica Jelena Krunić, podelila je svoje muke, sa kojima se godinama bori. Jelena je otkrila da se dugo borila sa anksioznošću i depresijom čime je iznenadila svoje fanove.

"Moram da priznam da patim od toga, da imam tu dijagnozu već oko šest godina. Tada je bila najjača, nemam konstantno to, ali se pojavljuje" rekla je Jelena u svom vlogu i dodala da ovaj poremećaj >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << prati depresija.

Jelena je najviše muka imala kada je saznala da joj je otac bolestan, zbog čega se vratila u rodni Čačak.

"Ne želim nikakvo sažaljenje i tako to, ja vama samo govorim iskreno. Imam problem, anksiozna sam poslednja tri meseca konstantno i nedao vam Bog da preživljavate ovo što ja preživljavam", rekla je u suzama Krunićeva.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

ŠOK! Jelena Krunić sa suzama u očima otkrila od čega boluje! VIDEO

Izvor: Svet plus, 11.Sep.2016

Jelena Krunić koja je javnosti postala poznata učešćem u rijalitiju Farma i Parovi, sa suzama u očima, iznenadila je svoje obožavaoce kada je otkrila, da je već godinama bolesna...Naime, Jelena je ispričala kako već šest godine boluje od anksioznosti i da na sve načine pokušava da se izleči,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.