Parovi: Zorica Dukić nakon diskvalifikacije ponovo u vili?! VIDEO

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2016, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Zorica Dukić nakon diskvalifikacije ponovo u vili?! VIDEO

Zorica Dukić diskvalifikovana je pre par nedelja iz rijalitija Parovi zbog vređanja produkcije, a po nedavnim pričama iz vile, izgleda da će se ponovo vratiti.

Naime, Zorica Dukić u ovoj sezoni parova diskvalifikovana je dva puta. Prvi put zbog nasrtanja na Željka Stojanovića, nakon čega je produkcija zajedno sa Gasttozzom vratila nazad u vilu, a drugi put zbog teških uvreda upućenih čelnicima Hepi televizije i čitavoj produkciji.

Danas u vili Parova >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << , voditeljka Jelena Petković pričala je učesnicima kako se Zorica porovodi u spoljnjem svetu. ''I treba, ona je to i htela, zato je i izašla'', rekla je Vesna Rivas, na šta je upitala Jelena da li misli da će se Dukićka vratiti. ''Mislim da to posle svega ne bi bilo uredu. Posle onakvih uvreda, ako se bude vratila, tu je kraj svake priče i svake realnosti'', rekla je Rivasova.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.