Mislili ste da su Zadruga i Parovi najgori? U rijalitiju u susednoj državi žene pokazuju MEĐUNOŽJE i PRELAZE SVE GRANICE pristojnosti

Izvor: Blic, 17.Feb.2018, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislili ste da su "Zadruga" i "Parovi najgori"? U rijalitiju u susednoj državi žene pokazuju MEĐUNOŽJE i PRELAZE SVE GRANICE pristojnosti

Čini se da je u rijaliti svetu baš sve izmaklo kontroli. Dok mnogi misle da su naši formati najgori po sadržaju koji nude, ništa bolje slika ne dolazi ni iz susedne Hrvatske. I o njihovom "Velikom bratu" se priča.

Dok se u "Zadruzi" i "Parovima" mnogo toga zasniva na prepirkama, svađama, a ponekad i završi fizičkim obračunom, kod suseda su aktuelni malo erotičniji momenti. Tamo se dame skidaju u provokativnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odeću. I to po zadatku koji je pred njih postavio "Veliki brat".

Dok su neke od njih negodovale, druge su bile svesne da moraju da ispune obavezu koja se našla pred njima. Ali, izgleda da su se pojedine ukućanke previše uživele u ulogu.

Jedna od njih je sela na pod i raširila noge, pokazavši bez iole ustezanja intimne delove tela, a druga je svoju zadnjicu prošetala pred kamerama. Iako je to bio deo zadatka, ovakvi potezi su u toj zemlji naišli na osudu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.