Haos u Parovima se nastavlja: Miljana nasrnula na Gasttozza! VIDEO

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2016, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Parovima se nastavlja: Miljana nasrnula na Gasttozza! VIDEO

Haos u rijalitiju Parovi se dešava skoro svakog dana, a danas su glavni akteri bili Miljana Kulić i Nenad Marinković Gasttozz.

Naime, danas, dok je Miljana Kulić odgovarala na pitanja voditeljke Jelene Petković u rijalitiju Parovi, Nenad Marinković Gasttozz je uporno prekidao i upadao u reč, što je Miljanu isprovociralo. Ona nije mogla da odgovori na svoje pitanje, te je tako rekla da Gasttozz može da nastavi da priča, a onda ga je polila vodom. Dodala je kako ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << može više da ga podnese jer kad god ona ustane nešto da priča, on se ubacuje u reč. Na kraju je voditeljka poslala Miljanu u tajnu sobu, što je bila alternativa, obzirom da joj je zapretila da će joj oduzeti deo honorara.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.