EKSPLOZIJA! U Parove ušla najveća ŠMEKERČINA -  On je samo NJENA LJUBAV! Ostala BEZ REČI! ŠOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2018, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA! U Parove ušla najveća ŠMEKERČINA - On je samo NJENA LJUBAV! Ostala BEZ REČI! ŠOK

Svi su bili iznenađeni!

Šesta sezona rijalitija "Parovi" se polako zahuktava, pogotovo nakon najave produkcije da će ova nedelja biti paklena jer se vraća učesnik iz prethodnog serijala.

Učesnici rijalitija "Parovi" večeras su doživeli veliko iznenađenje od strane produkcija, a najveće iznenađenje je doživela Dalila kada je na vratima videla izabranika svog srca - Dejana Dragojevića!

Dalila je rekla u toku večeri da bi volela da vidi svog supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vili "Parova" ali da ne želi da ostane ovde.

- Ne postoje te pare zbog kojih će on ostati ovde.

Međutim kada ga je ugledala na vratima nije mogla da sakrije svoje oduševljenje.

Dejan je otkrio da ne zna da li će ga ukućani ostaviti u vili jer su on i Dalila pobednički tandem i da je moguće da će osetiti ostali takmičari strah ako on ostane.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.