PROTRLJAJTE DOBRO OČI: Miloševiću stiže čak 16 igrača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROTRLJAJTE DOBRO OČI: Miloševiću stiže čak 16 igrača!

Trener Milošević na mukama.

Poslednjeg junskog dana, veliki broj Partizanovih fudbalera, koji su prethodnu sezonu proveli na pozajmicama u različitim klubovima, vratiće se u Humsku.

Ostaje pitanje ko će se od njih nametnuti treneru Savu Miloševiću i izboriti za mesto u igračkom kadru nekog novog talasa crno-belih.

Vest koja je uznemirila pristalice Parnog valjka jeste povratak Sejdube Sume. Nestašni vezista nije se naigrao ni u Makabiju iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Haife, pa je sa samo šest upisanih utakmica u izraelskom šampionatu označen kao promašaj. U Humskoj bi ga se što pre rešili, ali njegov čvrst ugovor predstavlja najveći problem u Suminoj prodaji.

Među prvima vratio se i Ognjen Ožegović, napadaču je istekla pozajmica Arsenalu iz Tule, pa bi u budućnosti mogao da se ponovo nađe u špicu srpskog vicešampiona.

Ovog leta, treneru Savu Miloševiću posle pozajmica, na raspolaganje će se ponovo staviti i - golmani: Nemanja Stevanović (Čukarički), Marko Jovičić (Hibernians, Malta); igrači - Gabijel Enake (Dunarea, Rumunija), Luka Cucin (Spartak, Subotica), Veljko Birmančević (Čukarički), Juri Vakulko (Arsenal Kijev, Ukrajina), Strahinja Jovanović, Jovan Vlalukin, Jovan Trnić, Filip Čermelj, Nikola Lakčević, Strahinja Karišić (Teleoptik), Adnan Islamović (Novi Pazar) i Marko Lazarević (Radnički Beograd).

Treba reći da je projektovan i povratak Jovana Kokira u Humsku, ali je mladi vezista u dogovoru sa upravom odlučio da prihvati da ode na novu pozajmicu u Čukarički.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Dejana Živković, bivša devojka golmana Partizana Vladimira Stojkovića.

#london ❤️

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on Apr 17, 2019 at 3:50pm PDT

#ibiza I missed you ❤️ favorite dress by @nadja_pavic ⚡️

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on May 23, 2019 at 5:32pm PDT

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on May 6, 2019 at 12:34pm PDT

Enjoying this beautiful island ❤️

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on Jul 28, 2018 at 12:54pm PDT

Soo greatful for this amazing year, all the lessons , ups & downs , love , new people , new places , greatful for all the experience . Thank you 2018 for this journey 💚 2019 im ready 🍀 Zahvalna za ovu neverovatnu godinu , sve lekcije , uspone i padove , putovanja , ljubav , nove ljude , nova mesta , za svo iskustvo u 2018 godini 🙏🏽 #greatful

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on Dec 30, 2018 at 6:14am PST

#miamibeach 🖤 #artbasel

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on Dec 5, 2018 at 8:54pm PST

❤️

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on Aug 28, 2018 at 1:52pm PDT

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on Jun 20, 2018 at 11:50pm PDT
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.