Zvezdu u Parizu bodri 2.000 navijača

Izvor: RTS, 01.Okt.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu u Parizu bodri 2.000 navijača

Fudbaleri Crvene zvezde imaće podršku od oko 2.000 navijača u Parizu protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, uprkos zabrani organizovanog dolaska na stadion "Park prinčeva".
Francuski list Parizijen piše da je potvrđen dolazak srpskih pristalica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i zato je domaćin uveliko pojačao bezbednosne mere, iako iz Crvene zvezde nije bilo prodaje ulaznica zbog Uefine kazne za naredna dva gostovanja – u Parizu i Liverpulu.

PSŽ je čak pokušao da ograniči prodaju karata, ali isti izvor piše da su se navijači Crvene zvezde, koji dolaze u Pariz iz raznih delova Evrope, snašli za ulaznice.
Parizijen podseća da su navijači Zvezde među najekstremnijima u Evropi, ali i da imaju prijateljski odnos sa navijačkom grupom PSŽ-a "bulonj bojsima".
Parižani će više nego udvostručiti obezbeđenje kako bi organizacija utakmice prošla u najboljem mogućem redu.
Utakmica 2. kola C grupe između PSŽ-a i Crvene zvezde igra se u sredu od 18.55 na stadionu "Park prinčeva".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda neće biti sama – 2.000 "delija" stiže na Park prinčeva

Izvor: B92, 01.Okt.2018

Fudbaleri Crvene zvezde imaće podršku od oko 2.000 navijača u Parizu protiv PSŽ u Ligi šampiona, uprkos zabrani organizovanog dolaska na "Park prinčeva"...Francuski list Parizijen piše da je potvrđen dolazak srpskih pristalica i zato je domaćin uveliko pojačao bezbedonosne mere, iako iz Crvene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.