Zbog kvara bez grejanja nekoliko ulica u opštini Medijana

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2020, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog kvara bez grejanja nekoliko ulica u opštini Medijana

Ulice Narodnih heroja, Krive livade, Krivi vir, Elektronska i Pariske komune bez grejanja su od 11 sati zbog, kako kažu u JKP Gradska toplana Niš, hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda.

Iz Toplane saopštavaju da je procena da će radovi biti završeni do 15 sati.

Stručne ekipe JKP „Gradska toplana” su na terenu i rade na brzoj sanaciji kvara kako bi korisnici i pre procenjenog roka za završetak radova dobili kvalitetnu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << isporuku toplotne energije - kažu u Toplani.

Napominju da sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog radnog dana u bilo koje vreme, kao i lično u ulili Blagoja Parovića br. 3, svakog radnog dana od 7 do 19 sati, kao i subotom od 8 do 13 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Servisne vesti iz niških javno-komunalnih preduzeća

Izvor: Megafon.co, 18.Feb.2020

JKP Gradska toplana Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane Krivi vir, od 11:00 sati neće biti grejanja na adresama:. Narodnih heroja, Krive livade, Krivi vir, Elektronska i Pariske komune.. Očekivano vreme završetka radova je do 15:00...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.