ŽESTOKO SE NALJUTIO I POVUKAO JE: Svet priča o sceni Mesija i supruge PRED FOTOGRAFIMA! Nije želeo to da dopusti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2021, 20:42

ŽESTOKO SE NALJUTIO I POVUKAO JE: Svet priča o sceni Mesija i supruge PRED FOTOGRAFIMA! Nije želeo to da dopusti (VIDEO)

Njegov najbolji potez u dosadašnjem delu sezone.

Zasluženo ili ne, verovatno ne, Lionel Mesi je opet osvojio Zlatnu loptu, na svečanosti u Parizu se u ponedeljak po sedmi put počastio najprestižnijom individualnom nagradom u svetu fudbala.

Argentinac se na događaju pojavio u društvu supruge Antonele, kao i trojice sinova Tijaga, Matea i Ćire.

Po dolasku u teatar kompletna porodica Mesi je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo morala da pozira fotografima. Organizatori su u jednom trenutku tražili od Antonele da se pomeri u stranu kako bi fotografisali Mesija samo sa sinovima.

Le piden a Antonella que se quite para sacarle foto solo a Leo y él le dice que se quede. Golazo de Messi.🐐🤭pic.twitter.com/0fzaPQ6Rvl

— EL JAISENBERG🎅🏻🎄 (@ElJaisenberg_) November 30, 2021

Antonela je poslušala i pomerila se u stranu, ali je zahtev organizatora naljutio Mesija, pa je odmah reagovao i tražio od supruge da se vrati pored njih i da će se jedino svi zajedno fotografisati.

Potez je naišao na odobrenje javnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.