Vučić: Ko je napadao srpske navijače u Parizu?

Izvor: Mondo, 05.Okt.2018, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ko je napadao srpske navijače u Parizu?

Predsednik Srbije očekuje da francuske vlasti reaguju onako kako su same zahtevale prilikom "slučaja Taton" 2009. godine. Parižani "iskalili bes motkama", jer se na stadionu "nisu čuli od gostujućih navijača".

Srbija će od Francuske tražiti informacije o incidentu i imena huligana koji su u Parizu napali navijače Crvene zvezde posle utakmice sa Pari sen Žermenom, izjavio je predsednik Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vučić.

"Kao što smo mi, kao država, uredno slali izveštaje Francuskoj za one koji su progonili i učestvovali u ubistvu Brisa Tatona, tražimo isto to od njih. Ovde nije došlo do težih posledica, ali tražićemo sva imena onih koji su napadali navijače", rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

On je dodao da će Srbija tražiti da vidi i na koji način su ti kriminalci kažnjeni.

"To je posao jedne suverene države i ukoliko se neki od tih kriminalaca sa fantomkama i motkama pojavi ovde, razume se da ćemo nastaviti dalju saradnju sa francuskim službama, u skladu sa politikom daljeg procesuriranja".

Vučić je rekao da je njima teško palo što ih niko, ni na njihovom stadionu, nije primetio, iako su imali ubedljiv rezultat.

"Nisu mogli da se čuju od gostujućih navijača, kojima je inače bilo zabranjeno prisustvo, pa su rešili motkama da iskale bes".

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.