Izvor: Radio 021, 14.Nov.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Mladunče lava po imenu Putin spaseno od krijumčara

Francuska agencija za zaštitu životinja "Trideset miliona prijatelja" preuzela je mladunče lava koje je policija pronašla u automobilu marke "lamborgini" na Jelisejskim poljima u Parizu.

U saopštenju se navodi da je mladunče lava treće koje je ovog meseca spaseno, od ukupno šest mladunaca divljih mačaka od početka godine.

Agencija je pozvala na jačanje mera protiv krijumčarenja divljih životinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Francuskoj.

Mladunče koje je dobilo ime Putin, ali je poznato pod nadimkom Dadu, staro je nešto manje od dva meseca.

Iz Agencije kažu da je podneta prijava protiv vozača iznajmljenog "lamborginija" i da se on nalazi u pritvoru.

U saopštenju se dodaje da mladunče ima nekoliko zdravstvenih problema, ali da je generalno dobro.



Autor: Srna

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.