Užas u Parizu: Muškarac šipkom udarao i nožem ubadao ljude na ulici, sedmoro povređeno (FOTO)

Izvor: BKTV News, 10.Sep.2018, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Parizu: Muškarac šipkom udarao i nožem ubadao ljude na ulici, sedmoro povređeno (FOTO)

Napadač koji je nožem i gvozdenom šipkom u Parizu ranio sedam osoba, od kojih četiri teško, je uhapšen, saopštilo je parisko tužilaštvo.

Napad je izveden sinoć u 19. arondismanu, oko 22:45 sati, prenosi "Parizjen", koji navodi, pozivajući se na izvor blizak istrazi, da u ovoj fazi istrage nema elemenata koji bi ukazivali na teroristički napad. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Foto: AP Photo/Thibault Camus

Francuski list navodi i da su ranjene osobe prebačene u bolnicu, dok je jedan očevidac u stanju šoka.

Attaque au couteau à #Paris: un homme a poignardé plusieurs passants, au moins 7 blessés dont 5 en urgence absolue pic.twitter.com/Ae2VyJbsqW

Napadač, koji je punoletan i pretpostavlja se da je Avganistanac, prvo je ubo nožem tri osobe u blizini bioskopa MK2, a potom su muškarci koji su se nalazili na obližnjem terenu za boćanje pokušali ga da zaustave.

Foto: AP Photo/Thibault Camus

Jedan od njih je bacio kuglu na napadača, koja ga je pogodila, ali mu nije naškodila, nakon čega je napadač krenuo dalje ulicom, gde je napao dvoje engleskih turista, ranivši jednog od njih u grudi.

Foto. AP Photo/Thibault Camus

Druga ranjena osoba je teško povređena ubodom nožem u glavu.

Napadač, koji je u međuvremenu takođe povređen, na kraju je uhapšen.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.