Ubio konobara jer je dugo čekao porudžbinu: Ovo je tužno, bio je to miran restoran

Izvor: B92, 18.Avg.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio konobara jer je dugo čekao porudžbinu: "Ovo je tužno, bio je to miran restoran"

Gost jednog lokala u Parizu ubio je konobara zbog toga što mu sendvič koji je naručio nije pripremljen dovoljno brzo.

Policija je saopštila da je pokrenuta istraga o ubistvu nakon što je juče došlo do incidenta u jednom lokalu u predgrađu Pariza.

Osumnjičeni je nakon ubistva pobegao i još uvek nije pronđen. Ekipa hitne pomoći pokušala je da spase 28-godišnjeg muškarca koji je ranjen, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali je ipak preminuo na mestu događaja.

Njegove kolege su rekle da je gost izgubio kontrolu u restoranu brze hrane zbog toga što je dugo čekao naručeni sendvič.

Zločin je šokirao lokalne stanovnike.

"Ovo je tužno. Bio je to miran restoran bez ikakvih problema. Otvoren je pre nekoliko meseci", rekla je jedna žena francuskim medijima.

Inače, stanovnici su sve više zabrinuti zbog rasta stope kriminala u njihovoj okolini gde ima sve više dilera i pijanaca.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.