ULTIMATIVNI STIL Monike Beluči: Bezvremena lepota obučena u GALA KAPUT koji ističe figuru (foto)

Izvor: Story, 04.Feb.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULTIMATIVNI STIL Monike Beluči: Bezvremena lepota obučena u GALA KAPUT koji ističe figuru (foto)

Tokom Nedelje visoke mode u Parizu, jedna od najlepših žena sveta, Monika Beluči, briljilara je kada je modni stajling u pitanju.  Budući da pored prirodne lepote koja dostojanstveno stari i koja ima epitet bezvremenosti, Monika Belulči nas je takođe podsetila kako izgleda dati “final touch” upravo toj lepoti po kojoj je poznata. Sa ovim stajlingom ... The post ULTIMATIVNI STIL Monike Beluči: Bezvremena lepota obučena u GALA KAPUT koji ističe figuru (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Konačno smo videli ćerku Monike Beluči i oduševljeni smo

Izvor: Luftika.rs, 04.Feb.2019

Italijanska glumica Monika Beluči već decenijama nosi laskavu titulu jedne od najlepših žena sveta, pa su zbog toga mnogi polagali nade i u njenu ćerku Devu.. Ćerka čuvenog glumačkog para poslednji put je viđena u javnosti kada je imala samo 14 godina, pa su se mnogi pitali da li je izgledom...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.