UEFA ovaj put odbila Zvezdinu žalbu

Izvor: Mondo, 27.Sep.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA ovaj put odbila Zvezdinu žalbu

Crveno-beli posle Pariza definitivno ne mogu da vode navijače i u Liverpul.

Foto: Guliver/Getty images/Julian Finney

Posle dve usvojene žalbe, UEFA je odlučila da odbije Crvenu zvezdu.

Imali su crveno-beli sreću prošle sezone da im bude dozvoljeno da protiv moskovskog CSKA u šesnaestine finala Lige Evrope igraju pred publikom, kao i nedavno protiv Napolija u prvom kolu Lige šampiona, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na snazi će ostati zabrana prodaje ulaznica navijačima za gostovanja u Parizu i Liverpulu.

Nadali su se u srpskom šampionu da bi kazna ponovo mogla da bude prepolovljena, pa da imaju podršku svojih pristalica na Enfildu, međutim, iz evropske "Kuće fudbala" saopštili su da prvobitna odluka ostaje na snazi.

Imajući u vidu da je veoma komplikovano doći do ulaznica direktno preko domaćih klubova, to znači da crveno-beli neće imati uobičajenu pomoć Delija za mečeve 2. i 3. kola Grupe C Lige šampiona, 3. oktobra protiv Pari Sen Žermena i 24. oktobra protiv Liverpula.

Takva kazna izrečena je zbog utrčavanja navijača na teren tokom slavlja u Salcburgu, ali i bacanja predmeta na teren i paljenja pirotehnike.

Podsetimo, crveno-beli su u prvom kolu igrali nerešeno bez golova protiv Napolija u Beogradu, dok je Liverpul u Engleskoj savladao PSŽ 3:2.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.