U Parizu požar kod železničke stanice posle zabranjenog protesta

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2020, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Parizu požar kod železničke stanice posle zabranjenog protesta

U Parizu je večeras u blizini železničke stanice izbio požar na kraju zabranjenog protesta protivnika održavanja koncerta zvezde Konga, pevača Falija Ipupe, saopštili su vatrogasci i dodali da je deo stanice morao da bude evakuisan.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije sa gustim dimom iznad železničke stanice Gar de Lion (Gare de Lyon).

Vatrogasci su lokalizovali vatru, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pariske vlasti osudile "skandalozno ponašanje" demonstranata koji su palili kante za smeće.

Napetost je pre požara bila velika između dve grupe demonstranata koji su za i protiv pevača. Protivnici smatraju da je Ipupa blizak bivšem predsedniku Žozefu Kabili i njegovom nasledniku Feliksu Čisekediju.

Policija je prethodno zabranila okupljanja i privela je desetak demonstranata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Parizu požar kod železničke stanice posle zabranjenog protesta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Feb.2020

U Parizu je večeras u blizini železničke stanice izbio požar na kraju zabranjenog protesta protivnika održavanja koncerta zvezde Konga, pevača Falija Ipupe, saopštili su vatrogasci i dodali da je deo stanice morao da bude evakuisan. Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije sa gustim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.