U Francuskoj otkrivene dve radionice za izradu falsifikovanih dokumenata

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jun.2020, 21:37

U Francuskoj otkrivene dve radionice za izradu falsifikovanih dokumenata

Francuska policija saopštila je danas da je otkrila dve radionice za izradu falsfikovanih ličnih dokumenata na širem području Pariza i privela je tri osobe, od kojih dvojicu Alžiraca zaduženih za prodaju.

Ta mreža je bila specijalizovana za izradu španskih, italijanskih, belgijskih i francuskih ličnih karata i vozačkih dozvola. Deo tih falsifikovanih dokumenata prodavao se u jednoj popularnoj četvrti Pariza. Cena se kretala od 150 do 200 evra.

Policija je pronašla u tim radionicama štampače, pečate i razne nalepnice, kao i 1.500 blanko ličnih karata i vozačkih dozvola.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.