TEŠKO GOSTOVANjE U PARIZU; Degenek: Bilo bi lepo da ne primimo gol i u Parizu, ali biće teško...

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2018, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKO GOSTOVANjE U PARIZU; Degenek: Bilo bi lepo da ne primimo gol i u Parizu, ali biće teško...

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je danas da se ekipa raduje teškom gostovanju Pari Sen Žermenu u Ligi šampiona Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je danas da se ekipa raduje teškom gostovanju Pari Sen Žermenu u Ligi šampiona."Svi se radujemo teškom gostovanju Pari Sen Žermenu. Možemo da očekujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << jednu jaku utakmicu, zato ćemo se pripremiti maksimalno i daćemo sve od sebe", rekao je Miloš Degenek uoči puta.Crvena zvezda će se sastati sa Pari Sen Žermenom u drugom kolu Grupe C Lige šampiona.Pročitajte još: Vujadin Savić pred put u Pariz poručuje: Strašni su, ali se ne plašimoPrva utakmica u tom takmičenju sa Napolijem završena je nerešeno bez golova, a Degenek je izrazio nadu da će crveno-beli ostati nesavladani i u Parizu."Bilo bi lepo da ne primimo gol i u Parizu, ali biće teško. PSŽ je jedna posebna ekipa i verujem da ćemo uraditi najbolje što možemo da sačuvamo mrežu. Očekujem dobru atmosferu, stadion Park prinčeva je kapaciteta skoro 50.000 mesta i nadam se da će biti lep ambijent", kazao je Degenek.Istakao je da je svestan kakav protivnik čeka Zvezdu.Pročitajte još: STOJKOVIĆ PRED PSŽ: Nemamo poraz osam meseci..."Mi se pripremamo za svaki meč isto, odnosno maksimalno. Da li igramo kod kuće ili u gostima, nije nam razlika. Mislim da će za PSŽ igrati i Kavani, i Nejmar i Mbape. Svi su jednako opasni, na odličnom nivou. Imaju i ozbiljnu odbranu, u kojoj su svi i reprezentativci svojih zemalja", rekao je Degenek.Utakmica će se igrati u sredu od 18.55 na stadionu Park prinčeva u Parizu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Degenek: Bilo bi lepo da ne primimo gol u Parizu

Izvor: N1 televizija, 02.Okt.2018

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek istakao je da se raduje utakmici protiv Pari Sen Žermena, u čijoj prvoj postavi očekuje i Kavanija i Nejmara i Mbapea...Crvena zvezda u drugom kolu C grupe gostuje Pari Sen Žermenu..."Svi se radujemo teškom gostovanju. Možemo da očekujemo jaku utakmicu, zato...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.