Izvor: RTS, 03.Nov.2020, 13:22

"Srpski dan" na Mastersu u Parizu – na terenu Đere, Lajović i Kecmanović

Čak trojica srpskih tenisera igraju danas svoje mečeve prvog kola na Mastersu u Parizu. Laslo Đere igra protiv Kevina Andersona, Dušan Lajović protiv Adrijana Manarina, dok će protivnik Miomiru Kecmanoviću biti Džon Milman.
Novak Đoković ne učestvuje na Mastersu u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Parizu, Filip Krajinović poražen je u prvom kolu, ali Srbija će u prestonici Francuske imati još tri predstavnika.

Prvi bi na teren trebalo da izađe Laslo Đere, a protivnik će mu biti iskusni Južnoafrikanac Kevin Anderson.
Đere je doživeo poraz u kvalifikacijama, ali se kao srećni gubitnik domogao glavnog žreba u Parizu. Ipak, protivnik je veoma jak, pa će srpskom teniseru trebati više od sreće da se plasira u drugo kolo.
Ukoliko savlada Andersona, naredni rival biće mu treći nosilac Danil Medvedev.
Dušan Lajović igra protiv Franzuca Adrijana Manarina, a ukoliko prođe u drugo kolo, sastaće se sa boljim iz duela između Japanca Nišioke i Španca Anduhar-Albe.
Poslednji srpski predtavnik Miomir Kecmanović igraće protiv Australijanca Džona Milmana.
Ukoliko mladi srpski teniser zabeleži pobedu, u drugom kolu igraće protiv četvrtog nosioca Aleksandra Zvereva.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đere predao meč Andersonu na Mastersu u Parizu

Izvor: RTS, 03.Nov.2020

Srpski teniser Laslo Đere nije uspao da se plasira u drugo kolo Mastersa u Parizu, pošto je predao meč Kevinu Andersonu pri vođstvu Južnoafrikanca od 5:2 u prvom setu. . Laslo Đere se u glavni žreb pariskog Mastersa plasirao kao srećni gubitnik iz kvalifikacija, ali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.