SVI ČEKAJU MEČ IZ PARIZA: Najbogatiji KLUBOVI sveta odmeravaju snage u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 09:57

SVI ČEKAJU MEČ IZ PARIZA: Najbogatiji KLUBOVI sveta odmeravaju snage u Ligi šampiona

Duel počinje u 21 čas.

Derbi drugog kola fudbalske Lige šampiona, ali vrlo verovatno i derbi grupne faze najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja se igra na "Parku Prinčeva" od 21 čas gde će fudbaleri PSŽ-a ugostiti Mančester Siti, što će biti ujedno i susret dva poslednja vicešampiona Evrope.

Dva najbogatija kluba na svetu, PSŽ i Mančester Siti, sastaće se večeras (21.00) u Parizu. Iako domaćin ima Mesija, Nejmara, Mbapea… >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Siti je favorit - kvota na dvojku je 2,50, na keca 2,95, na iks 3,50, a na GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Siti.

PSŽ niže pobede u francuskom šampionatu, ali je u Ligi šampiona kisknuo u prvom kolu. Remi sa Brižom (1:1) od pre dve sedmice je realno kiks, bez obzira na to što se igralo u Belgiji. Nakon meča u Brižu su vezali tri pobede u prvenstvu.

Maurisio Poketino se nada da će moći da računa na Mesija, ali to se neće znati do par sati pred meč. Di Marija nema pravo nastupa jer vuče suspenziju zbog crvenog kartona iz prošlosezonskoh polufinala protiv Mančester Sitija. Na spisku povređenih su i dalje Marko Verati, Serhio Ramos, Kurzava, Bernat i Dagba.

Mančester siti u odličnom raspoloženju stiže u Pariz, posle pobede nad Čelsijem na "Stamford Bridžu" (1:0). Gabrijal Žezuš je bio strelac pobedonosnog gola početkom drugog poluvremena. Siti je postigao najviše golova u prvom kolu Lige šampiona – čak šest. Gvardiolini puleni su na startu savladali Lajpcig sa 6:3.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porto igra atomski fudbal, ali u goste stiže Liverpul od kojeg na “Dragau” opravdano strepe

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021

Tradicija na strani Engleza...Posle uvodnog kola B grupe Lige šampiona Porto i Liverpul mogu da budu vrlo zadovoljni...Mučio se Liverpul u prvom kolu protiv Milana i slavio sa 3:2, a ako večeras (21.00) kao gost savlada Porto biće blizu osmine finala. Kvota na dvojku je 1,75, na duplu šansu 1X 2,20,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PSŽ bolji od Sitija, Šerif šokirao Real i Evropu

Izvor: RTS, 28.Sep.2021

Pari Sen Žermen savladao je Mančester siti u "blokbaster" duelu drugog kola Lige šampiona (2:0). Moldavski Šerif je uspeo i njih da zaseni, doduše, savladavši madridski Real u španskoj prestonici sa 1:2. Liverpul ubedljiv protiv Porta, dok je madridski Atletiko posle trijumfa slavio protiv...

Nastavak na RTS...

PROBLEM ZA SOLSKJERA: Kapiten mora na pauzu zbog povrede!

Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2021

Ekipu iz Mančestera očekuju nove obaveze u Ligi šampiona! Fudbaleri Mančester junajteda će u sredu na ‘Old Trafordu‘ ugostiti ekipu Viljareala. Repriza prošlosezonskog finala Lige Evrope je na programu od 21:00h. Trener domaće ekipe Ole Gunar Solskjer ima ozbiljne kadrovske probleme pred važan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.