Rasplakao se Nejmar, niko od 500 zvanica mu nije doneo na rođendan jedino što želi! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasplakao se Nejmar, niko od 500 zvanica mu nije doneo na rođendan jedino što želi! (video)

Nije mu lako, ima samo jednu, nemoguću želju...

I Nejmar je proslavio rođendan i to za 500 zvanica. Nije on platio već "Red Bul" jedan od sponzora, a Brazilac je priznao da nije srećan, teško je i zabavljati se na štakama.

Oporavlja se u Barseloni, mada je rođendan bio u Parizu, sigurno da će propustiti mečeve sa Junajtedom u Ligi šampiona a u najboljem slučaju vratiće se na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teren u aprilu, mada mnogi sumnjaju, jer je ista vrsta povrede, metarstazalna kost kao prošlog proleća.

PSŽ je u konsultaciji sa lekarima reprezentacije Brazila rešio da Nejmar ide na konzervativan tretman, umesto operacije koja bi verovatno značila kraj sezone.

Brazilac je napunio 27 godina, rasplakao se dok se zahvaljivao gostima, a ima samo jednu želju za rođenda.

"Ako bi mogao da dobijem novo stopalo, da se što pre vratim na teren", kaže Brazilac koji i ne krije koliko mu teško pada što ne igra.

A tearful Neymar didn’t get the birthday present he wanted 😥 pic.twitter.com/JW5Gm6kAAP

— ESPN UK (@ESPNUK) 05. фебруар 2019.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.