Skup protiv Trampa u Parizu završen bez incidenata

Izvor: N1 televizija, 11.Nov.2018, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skup protiv Trampa u Parizu završen bez incidenata

Oko 1.500 ljudi danas je održalo miran protest na Trgu Republike u Parizu gde su demonstrati osudili dolazak američkog predsednika Donalda Trampa na obeležavanje 100 godina od završetka Prvog svetskog rata.

Demonstranti su tokom skoro tri sata bili na skupu na kojem su se videle lutke i ogroman balon s likom Trampa, ali kao plačljivu bebu s pelenama.

Pedesetak organizacija okupljenih pod sloganom "Ni rat, ni ratno stanje" pozvalo je na skup na kojem je postavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << veliki transparent "Tramp=Rat".

Pre tog skupa, tri aktivistkinje Femena iskočile su obnaženih grudi na glavnu aveniju Jelisejskih polja u Parizu u vreme prolaska konvoja vozila američkog predsednika, pre nego što su uhapšene.

Dve od njih su na na golim grudima imale natpise "Parada Hipokrizije" i "Gangsta party".

Francuske vlasti su tokom vikenda rasporedile oko 10.000 pripadnika snaga bezbednosti.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.