Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prizemljen avion za Pariz zbog bizarnog incidenta

LION - Na letu ML2673 iz Alžira za Paris došlo je do bizranog incidenta. Naime, jedan od putnika skinuo se do pasa te je krenuo urinirati po drugome putniku, piše Daily Mail.

Putnik koji se skinuo navodno je bio frustriran jer nije mogao pušiti i piti alkohol za vrijeme leta. Avionsko osoblje svladalo je problematičnog putnika, ali pilot je svjedeno odlučio prizemljiti avion, i to iz bezbjednosnih razloga. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Muškarac je uhapšen na aerodromu u Lionu, zajedno s još jednim muškarcem koji je pomogao bezobraznom putniku u borbi s avionskim osobljem.

Avion je, nedugo nakon slijetanja u Lion, nastavio prema Parizu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.