Evakuacija u Parizu - pretnja bombom VIDEO

Izvor: B92, 27.Okt.2020, 18:09

Evakuacija u Parizu - pretnja bombom VIDEO

Delovi Pariza oko Trijumfalne kapije i Ajfelovog tornja ponovo su otvoreni, javlja Rojters.

Područje oko Trijumfalne kapije u centru Pariza evakuisano je ranije danas nakon pretnje bombom, a među evakuisanim delovima su i Jelisejska polja, koja se nalaze u blizini.

Ranije danas su evakuisane i linije metroa u tom području, pa je takođe ponovo je uspostavljen saobraćaj i otvorene stanice podzemne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << železnice.

Kako prenosi francuski portal Actu.fr, u blizini Ajfelovog tornja pronađena je sumnjiva torba sa "najverovatnije municijom".

Obustavljen je javni prevoz, a i čuvena metro-stanica Šarl de Gol bila je zatvorena.

Francuska je u velikoj pripravnosti nakon što je 18-godišnji musliman odrubio glavu nastavniku koji je na času pokazao karikature proroka Muhameda.

Bilo je nekoliko lažnih upozorenja o bombama, poslednji put na železničkoj stanici u Lionu prošle nedelje i na Ajfelovoj kuli pre mesec dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog dojave o bombi nakratko evakuisana oblast oko Trijumfalne kapije u Parizu

Izvor: RTS, 27.Okt.2020

Područje oko Trijumfalne kapije u centru Pariza nakratko je evakuisano zbog dojave o postavljenoj bombi, izjavio je za Rojters portparol policije. Zbog torbe sa municijom evakuisan je bio i park Marsova polja kod Ajfelovog tornja. . Područje oko Trijumfalne kapije ponovo...

Nastavak na RTS...

HAOS U FRANCUSKOJ! Pretnja bombom u Parizu: Evakuisano područje oko Trijumfalne

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020

Područje oko trijumfalne kapije u centru Pariza evakuisano je nakon pretnje bombom..On je rekao je da su i linije metroa u tom području takođe evakuisane...Francuska je u velikoj pripravnosti nakon što je 18-godišnji musliman odrubio glavu nastavniku koji je na času pokazao karikature proroka Muhameda...Bilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.