Premijerka iz Bukurešta: Napred, Srbijo! Orlove iz Pariza bodre ministar Gajić, Ružić i Manojlović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2022, 13:27

Premijerka iz Bukurešta: Napred, Srbijo! Orlove iz Pariza bodre ministar Gajić, Ružić i Manojlović

Premijerka Ana Brnabić koja je danas bila u poseti Bukureštu, gde je učestvovala na Minhenskom sastanku lidera, ostala je još neko vreme u tom gradu da bi pratila uktamicu Srbija-Kamerun u ambasadi Srbije.

Brnabić u izjavi novinarima nije prognozirala rezultat utaknice.

"Ne smem da prognoziram. Pogledaću utakmicu, pa letim direktno u Pariz, ali nisam mogla da poletim, a da ne znam u avionu šta se dešava, tako da ćemo sada pogledati zajedno utakmicu a nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se svemu najboljem", rekla je Brnabić.

"Svakako, napred Srbijo", poručila je premijerka.

Orlove iz Pariza bodre ministar Gajić, Ružić i Manojlović

Srpske fudbalere u meču sa Kamerunom iz Pariza bodre ministar sporta Zoran Gajić, ministar prosvete Branko Ružić, gradski urbanista Marko Stojčić, kao i glumački bard Miki Manojlović.

Oni borave danas u Parizu povodom predstavljanja kandidature Beograda za EXPO 2027 na 171. Skupštini Međunarodnog biroa za izložbe.

Srpska delegacija okupila se u restoranu jednog pariskog hotela, kako bi gledala utakmicu i pružila podršku srpskim fudbalerima.

Gosti iz Srbije optimistični su po pitanju rezultata i prvi gol koji je Srbija dala propratili su aplauzom i povicima.

Takođe, pozitivna atmosfera vladala je i nakon drugog gola koji su dali srpski fudbaleri.

Delegacija iz Srbije boravi u Parizu gde se Beograd predstavlja i učestvuje u trci za EXPO 2027 sa Španijom, SAD, Tajlandom i Argentinom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.