Poznati proizvođač automobila prelazi na hibridni način rada: Kako će to funkcionisati?

Izvor: B92, 20.Jun.2021, 16:41

Poznati proizvođač automobila prelazi na hibridni način rada: Kako će to funkcionisati?

Pariz -- Francuski proizvođač automobila Reno postigao je dogovor sa sindikatima o hibridnom radu.

Novi aranžmani na radnom mestu biće uvedeni u nekoliko faza, počevši od septembra 2021. godine.

U Renou kažu da će nuditi podršku i obuku o tome kako najbolje raditi na daljinu, prenosi SEEbiz.

Hibridni sistem biće dobrovoljan i zasnovan na dvodnevnom radu od kuće nedeljno, uz dodatni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dan po odluci menadžera, dodaju u Renou.

Ta fabrika očekuje da će 20.000 zaposlenih u Francuskoj prihvatiti ponudu za rad na daljinu koji će pokriti većinu radnih mesta osim front-line proizvodnje.

Suparnički proizvođač automobila Stellantis, koji izrađuje automobile Pežo i Sitroen, dogovorio je slične aranžmane sa svojim francuskim radnicima.

O budućnosti radnog mesta intenzivno se raspravlja nakon što je pandemija koronavirusa prisilila na zatvaranje mnogih kancelarija i pokazala koliko zadataka sada može obavljati osoblje iz sopstvenih domova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Renault sa sindikatima dogovorio hibridni rad od septembra

Izvor: Capital.ba, 20.Jun.2021

PARIZ – Francuski proizvođač automobila Renault postigao je dogovor sa sindikatima o hibridnom radu, a novi aranžmani na radnom mjestu biće uvedeni u nekoliko faza, počevši od septembra 2021. godine. FOTO: Pixabay U Renaultu kažu da će nuditi podršku i obuku o tome kako najbolje raditi na...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.