Izvor: Beta, 28.Nov.2018, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija saslušala francuskog glumca Depardijea u istrazi o silovanju

Francuski glumac Žerar Depardije saslušan je u policijskoj stanici u sklopu istrage po tužbi jedne glumice da ju je silovao i seksualno uznemiravao, saopštili su danas policijski izvori.Glumac je saslušan, ali mu nije odredjen pritvor, naveli su isti izvori potvrdjujući raniju informaciju objavljenu na radiju RTL.Glumica čije ime nije saopšteno, letos je prijavila da ju je Depardije (69) seksualno zlostavljao u njenom domu u Parizu početkom avgusta ove godine."Žerar Depardije apsolutno poriče bilo kakav napad i silovanje", izjavio je Frans presu njegov advokat Erve Temim i dodao se da je uveren da će se potvrditi nevinost njegovog klijenta.Opužba protiv Depardijea jedna je u nizu takvih ptužbi koje su pogodile filmsku industriju širom sveta posebno nakon seksualnog skandala s američkim producentom Harvijem Vajnstajnom.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žerar Depardije saslušan zbog navoda o silovanju

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2018

Francuski glumac Žerar Depardije saslušan je u policijskoj stanici u sklopu istrage po tužbi jedne glumice da ju je silovao i seksualno uznemiravao...Glumac je saslušan, ali mu nije određen pritvor, naveli su isti izvori potvrđujući raniju informaciju objavljenu na radiju RTL...Glumica čije ime...

Nastavak na Radio 021...

SKANDAL Glumac optužen za SILOVANJE, danas saslušan u policiji

Izvor: Blic, 29.Nov.2018, 19:20

Francuski glumac Žerar Depardje (69) saslušan je u policijskoj stanici u sklopu istrage po tužbi jedne glumice da ju je silovao i seksualno uznemiravao, saopštili su danas policijski izvori stranim medijima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.