Pogodak golmana Momčilovića za treću pobedu futsalera Srbije

Izvor: RTS, 27.Okt.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogodak golmana Momčilovića za treću pobedu futsalera Srbije

Futsal reprezentacija Srbije je nadigrala selekciju Francuske sa 5:4 u Parizu i došla do treće pobede u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Izabranici selektora Gorana Ivančića sa prvog mesta odlaze u narednu fazu kvalifikacija gde će nastaviti put ka plasmanu na Prvenstvo sveta koje se održava u septembru 2020. godine u Litvaniji. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Futsal reprezentacija Srbije ostavila je odličan utisak na kvalifikacionom turniru za Prvenstvo sveta u Parizu i posle Švajcarske i Belgije, savladala je prvog favorita, selekciju domaćina Francuske.

"Orlovi" su dominirali tokom većeg dela susreta, u jednom trenutku vodili 4:1 i činilo se da domaćin ne može da se vrati u igru. Sa dva gola Ramireza Francuska je ipak stigla do izjednačenja, a onda kada su se brojale sekunde do kraja utakmice, u junaka meča izrastao je fenomenalni golman Nemanja Momčilović.
I to ne samo odličnim odbranama nego – golom odluke koji je šokirao domaću selekciju. Nešto što se, istina, viđa u futsalu, ali ne tako često, pogotovo ne u duelima jakih rivala.
Iskoristio je Momčilović trenutak nepažnje u redovima Francuza i golom koji se ne zaboravlja doneo ogromnu radost našoj selekciji.
Žreb za naredni krug kvalifikacija, koje će se igrati krajem januara i početkom februara, biće održan 7. novembra u Nionu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Golman doneo pobedu Srbiji nad Francuskom!

Izvor: B92, 27.Okt.2019

Reprezentacija Srbije u futsalu je ostvarila tri pobede na kvalifikacionom turniru za Svetsko prvenstvo koji se održao u Parizu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.