Izvor: Press, 18.Sep.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani obožavalac NOŽEM nasrnuo na Daru Bubamaru, obezbeđenje je sprečilo tragediju!

Gde god da se pojavi Dara Bubamara, nastane haos, ali popularnost nosi i rizike, ponekad i po život. U to se folk pevačica uverila kada je, kako Kurir saznaje, zamalo izbodena, i to prilikom nastupa.
Nemili događaj odigrao se u jednom klubu u Parizu, gde ju je napao muškarac koji je u ruci držao perorez. To za Kurir otkriva Janči Virag, Srbin iz Zrenjanina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koji godinama radi kao obezbeđenje domaćih i svetskih zvezda u francuskoj prestonici.
“Dara je jedna od retkih pevačica iz Srbije koja do poslednjeg mesta rasprodaje klubove. Tako je bilo i te, umalo kobne noći. Gužva se stvorila ispred lokala, a jedan muškarac je na sve načine pokušavao da uđe preko reda. Bio je pripit, navalentan i bezobrazan. Non-stop je pitao kada će da dođe Dara. Poludeo je kada sam mu rekao da je već unutra i na silu je pokušao da uđe. Nisam mu dozvolio i rekao sam da može da uđe kada se smiri”, priča Janči i dodaje da je taj muškarac posle pola sata ponovo prišao, ovoga puta preklinjući ga da mu dopusti da uđe kako bi video pevačicu, jer je obožava.
“Pustio sam ga i sve je bilo u redu. Ona je pevala, a on je stajao u blizini bine. Snimao ju je telefonom, znao je svaku njenu pesmu. Slao joj je poljupce i mahao rukama da joj skrene pažnju na sebe. Opomenuo sam ga da se ne penje na scenu i on je poslušao. Međutim, haos je nastao kada je Dara završila prvi blok pesama i krenula na pauzu. On ju je dozivao, ali ona ga od muzike nije čula i nije se ni osvrnula. To ga je razbesnelo, pa je krenuo za njom, a ja za njim. Na sreću, uhvatio sam ga za ruku i tada sam video da u drugoj drži perorez! Oborio sam ga na pod, a potom izbacio iz lokala i pozvao policiju. Tek na kraju nastupa smo joj ispričali šta se dogodilo da se ne bi traumirala”, završava Virag.
I Dara je sve potvrdila:
“Hvala bogu, sve je na kraju bilo u redu. Uvek ima ljudi koji pokušavaju da dođu do pevača, posebno ako malo popiju. Gde god da nastupam, želim da se sećam samo lepih stvari. Nekad se dogode i manje lepe stvari, ali na sreću, kod mene baš retko”, rekla je folk pevačica.
 
Pogledaj vesti o: Pariz,   Zrenjanin

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.