Izvor: Radio 021, 26.Feb.2021, 13:01

Pariz mora biti zaključan tri nedelje da bi se zatim sve moglo otvoriti

Pariske vlasti će podneti francuskoj Vladi plan kojim se propisuje preventivno tronedeljno zaključavanje prestonice, sa ciljem da da se kasnije stvore uslovi za ponovno otvaranje svih mesta, uključujući barove, restorane i pozorišta, izjavio je zamenik gradonačelnika grada Emanuel Gregoar.

"Ideja je da se stvori mogućnost da sve ponovo otvorimo", rekao je Gregoar.

Kao i ostatak zemlje, Pariz je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pod policijskim časom tokom noći od 15. decembra.

Njegovi barovi, restorani i kulturna mesta, kao i drugde u Francuskoj, zatvoreni su još duže zbog širenja kovida-19.

Ranije tokom dana, francuski premijer Žan Kasteks rekao je da će vlada uvesti mere, uključujući zaključavanje tokom vikenda u Parizu i 19 drugih regiona od početka marta, ako znaci ubrzavanja širenja korona virusa i dalje budu trajali.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.