Pariz: Djoković čeka Čekinata ili kvalifikanta, Lajović protiv Hačanova

Izvor: Beta, 26.Okt.2018, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Djoković čeka Čekinata ili kvalifikanta, Lajović protiv Hačanova

Srpski teniser Novak Djoković će na početku mastersa u Partizu igrati protiv Italijana Marka Čekinata ili kvalifikanta, odlučeno je danas žrebom.Djoković je slobodan u prvom kolu, a posle meča sa Čekinatom ili kvalifikantom potencijalni rivali bi mu mogli biti Stefanos Cicipas, Marin Čilić ili Grigor Dimitrov. Mogući protivnik Djokovića u polufinalu, na putu ka njegovoj petoj titulu u Parizu je Švajcarac Rodžer Federer. U njegovom delu žreba su još i Kevin Anderson i Kei Nišikori. Ovo će biti 13. učešće Djokovića na mastersu u Parizu na kojem je do sada titule osvajao 2009, 2013, 2014. i 2015. godine.Drugi srpski teniser Filip Krajinović je na drugoj strani žreba i njegov protivnik u prvom kolu biće Rus Karenm Hačanov. Ako prodje prvo kolo, u narednom ga očekuje meč protiv Britanca Kajla Edmunda. Prvi teniser sveta, Španac Rafael Nadal će na startu turnira igrati protiv pobednika meča Fernando Verdasko - Žeremi Šardi.Poslednji, deveti po redu turnir u sezoni iz serije 1.000 na programu je od 29. oktobra do 4. novembra.Branilac titule iz 2017. godine je Amerikanac Džek Sok koji je u finalu bio bolji od Filipa Krajinovića.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pariz: Đoković na Čekinata, u polufinalu može na Federera

Izvor: B92, 26.Okt.2018

Srpski teniser Novak Đoković će na početku mastersa u Partizu igrati protiv Italijana Marka Čekinata ili kvalifikanta, odlučeno je žrebom...Đoković je slobodan u prvom kolu, a posle meča sa Čekinatom ili kvalifikantom potencijalni rivali bi mu mogli biti Stefanos Cicipas, Marin Čilić ili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.