Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 10:50

POSLE DRAME U PARIZU: Vajda DAJE OTKAZ Đokoviću! Slovak voli da se šali

Oglasio se Novakov trener.

Trener Novaka Đokovića Marjan Vajda najavio je napad najboljeg teniser sveta na objedinjavanje sve četiri gren slem titule u kalendarskoj godini plus Olimpijske igre, takozvani „zlatni slem“.

Slovak je stigao i da se našali posle stresne Novakove pobede u pet setova nad Stefanosom Cicipasem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Goran Ivanišević i ja smo pričali da ako Novak bude uspeo da uzme „zlatni slem“ da ćemo mu dati otkaz – istakao je šaljivo Vajda.

A, onda je nastavio u ozbiljnom tonu.

- Nema šta da krijemo, cilj je da pokuša da osvoji sve tri titule. Vimbldon je prvi po rasporedu, biće teško, ali idemo korak po korak – jasan je Vajda.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vajda: Uzme li Nole sve Grend slemove, odosmo i Goran i ja

Izvor: B92, 14.Jun.2021

Marjan Vajda se po ko zna koji put preznojavao na tribinama gledajući Novakov triler meč...Slovački stručnjak je ipak tokom celih četiri sata i 11 minuta igre u finalu Rolan Garosa pokazivao neviđenu mirnoću, kao da je bio svestan onoga što dolazi...Novak je još jednom hladno izvršio egzekuciju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.