PORODIČNA TRAGEDIJA U KRUŠEVCU: Preminuo i brat žene koju je ubio bivši muž

Izvor: Večernje novosti, 21.Sep.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNA TRAGEDIJA U KRUŠEVCU: Preminuo i brat žene koju je ubio bivši muž

U svoju bivšu suprugu iz Lazarevca, koja je u poslednje vreme živela i radila u gradu pod Bagdalom, pucao je Miša J NAKON sedmodnevne, neprestane borbe lekara Klinike za anesteziju KC Niš, pacijent G.R (42), koji je, u pucnjavi koja se dogodila u Kruševcu, iz vatrenog oružja, bio teško ranjen u glavu, uprkos svim naporima celokupnog medicinskog osoblja, noćas je, nažalost, u 03:50 sati, podlegao povredama. Podsetimo, do tragedije je došlo usred bela dana, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u letnjoj bašti kafane "Mali Pariz" u Brijanovoj ulici u centru Kruševca, ubijena Gordana Jovanović (47). U svoju bivšu suprugu iz Lazarevca, koja je u poslednje vreme živela i radila u gradu pod Bagdalom, pucao je Miša J., takođe iz ove prigradske beogradske opštine, koji je posle nekoliko sati nakon što je bežeći izazvao udes na auto-putu "Miloš Veliki" izvršio samoubistvo, ispalivši sebi u glavu dva hica iz pištolja. PROČITAJTE I: Ubio bivšu, ranio joj brata, pa presudio sebi, pretio smrću i deci! Prethodno je u pucnjavi u Kruševcu, nakon što je ubio Gordanu, ranio njenog mlađeg brata G.R. (42), rodom iz Raške, a koji je danas podlegao povredama.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Još jedna žrtva prošlonedeljne pucnjave u Kruševcu

Izvor: RTS, 21.Sep.2019

. Posle sedmodnevne borbe lekara Klinike za anesteziju četrdesetdvogodišnji G. R. (42) , koji je teško ranjen u pucnjavi u Kruševcu podlegao je povredama u Kliničkom centru Niš.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.