Ovo je STRAŠNO! Zašto UEFA žmuri? Našim klubovima ne bi progledala kroz prste... (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2018, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je STRAŠNO! Zašto UEFA žmuri? Našim klubovima ne bi progledala kroz prste... (video)

Nije novost da je stadion u Napulju prilično ruiniran, ali ovako nešto je zaista nedopustivo. Pa još u Ligi šampiona...

Navikli smo da UEFA neretko ima dvostruke aršine kada je u pitanju izricanje kazni, ali u protekla dva dana smo se uverili i u nešto što zaista nismo očekivali.

Juče ste na našem sajtu mogli da vidite fotografije sa lica mesta iz Pariza, tokom utakmice U19 ekipa PSŽ-a i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde, pa smo se odmah zapitali kako je moguće da je taj objekat mogao da dobije licencu UEFA za odigravanje mečeva U19 Lige šampiona, a Zvezda nije za utakmice na svom pomoćnom terenu, pa kao domaćin u ovom takmičenju igra na Banovom brdu.

Ali, još drastičniji primer stiže iz Napulja.

Sve će vam biti jasno kada pogledate snimak u prilogu, sa vrha tribina stadiona ''San Paolo''. Ispod sedišta je prava provalija, zamislite samo kakva opasnost preti deci koja bi gledala utakmicu sa ove pozicije...

Osim toga, Englezi su prilikom jučerašnjeg gostovanja Liverpula bili šokirani i izgledom kanala ispod tribina na ovom stadionu, što takođe možete da vidite u prilogu.

A da je stanje na stadionu očajno, svedoči i letošnja izjava prvog čoveka kluba Aurelija de Laurentisa, koji je ljut na gradske čelnike zbog njihove intertnosti oko rešavanja problema i tom prilikom im postavio pitanje ''zbog čega već osam godina San Paolo sve više liči na  - toalet''.

-

This part in Napoli's San Paolo stadium seating ... seems dangerous, especially for kids. pic.twitter.com/GFLCSbir76

— Luis Mazariegos (@luism8989) September 19, 2018

-

Stadio San Paolo... pic.twitter.com/oUfR729ZsG

— Melissa Reddy (@MelissaReddy_) October 2, 2018
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.