Oblači se tako da joj bude udobno: Nikol Kidman šokirala novim izgledom FOTO

Izvor: B92, 06.Jul.2022, 14:11

Oblači se tako da joj bude udobno: Nikol Kidman šokirala novim izgledom FOTO

Na reviji modnog brenda Balensijaga u Parizu u okviru Nedelje mode pojavila se i čuvena glumica koja je sve prisutne bacila u drugi plan.

Nikol Kidman (55) godinama oduševljava modni svet svojim stilskim umećima i njena izdanja su često ocenjena čistom desetkom. Važi za odmerenu i elegantnu, ali tamo gde treba zna da se upusti u veoma rizične kombinacije.

Na reviji spomenutog brenda pojavila se u širokim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << farmericama, uskom crnom bodiju, sa naglašenim naočarima, ovim pomalo bizarnim detaljem koji je u potunosti dominirao izgledom.

Jednom prilikom za Harpers bazar glumica je otkrila da se oblači tako da joj bude udobno i da godinama nije menjala stil.

"Nemam osećaj šta je moderno, a šta nije, samo znam šta mi se sviđa da nosim", objasnila je Nikol, koja je više puta proglašavana za najbolje obučenu slavnu ličnost.

"Ne verujem u to da nešto može da bude moderno ili van mode. Ne volim da se okrećem kako vetar duva. Držim se onoga što je moje."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.