ODBIO 200 miliona: Vinisius Žunior nije želeo da postane najbogatiji fudbaler na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2022, 11:18

ODBIO 200 miliona: Vinisius Žunior nije želeo da postane najbogatiji fudbaler na svetu

Pare ga izgleda ne vode u karijeri.

Fudbaler Reala iz Madrida Vinisijus Žunior bi uskoro trebalo da potpiše novi ugovor sa šampionom Evrope do 2028. godine.

Mario Kortehana, koji je jedan od najpouzdanijih izvora u Madridu, tvrdi da je od novembra od marta PSŽ sve vreme pokušavao Vinisijusa da odvede u Pariz.

On tvrdi da je PSŽ ponudio Vinisijusu platu od 40 miliona evra, više od Mesija, Nejmara i Mbapea, ali da je Brazilac sve odbio zbog svog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sna da postane legenda Reala.

Vinisijus bi u Parizu dobio ugovor na pet godina, znači 200 miliona evra, uz bonuse, verovatno bi postao jedan od nabogatijih sportista.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vinisijus odbio "nemoralnu ponudu" Pari Sen Žermena

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2022

Fudbaler Reala, brazilski reprezentativac Vinisijus (21), odbio je tzv. "nemoralnu ponudu" da nastavi karijeru u Pari Sen Žermenu, za godišnju platu od čak 40 miliona evra, prenosi španski sportski list "Marka".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.