Novine: Prva Srpkinja se vraća u Prištinu; Decu zvao Srpčićima pa zaradio suspenziju

Izvor: B92, 12.Feb.2022, 00:21

Novine: "Prva Srpkinja se vraća u Prištinu"; "Decu zvao Srpčićima pa zaradio suspenziju"

Dnevne novine za subotu, 12. februar pišu o dogovorima premijerke Brnabić u Parizu, kao i o drugim društvenim temama.

"Politiika" na naslovnoj strani donosi priču o prvom povratku Srpkinje u Prištinu: "Prva Srpkinja se vraća u Prištinu", kao i intervju sa Markom Đurićem, ambasadorom Srbije u SAD: "Naša zemlja je pouzdan i kredibilan partner Americi".

"Večernje novosti" na naslovnoj strani donose priču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o suspendovanom nastavniku iz Novog Sada: "Decu zvao Srpčićima pa zaradio suspenziju", a donosi i vest o konkursu za za vojne pilote: "Sa kursa u vojne avione".

"Blic" se na naslovnoj strani bavi dramom Srpkinje na aerodromu u Dubajiju: "Spasila kćerku krijući je ispod duge haljine", a donosi i intervju sa dr Branislavom Tiodorovićem: "Ukidamo mere kad padne broj zaraženih i preminulih."

"Kurir" se na naslovnoj strani bavi ubistvom uličnog svirača u Novom Sadu: "Mostrum", a donosi i intervju sa bivšim komadantom žandarmerije Dikićem: "Kad se setim koliko je časnih ljudi poginulo na Kosmetu od albanskih terorista i u ratu 1999. pomolim se da se tako nešto ne ponovi."

"Alo" na naslovnoj strani donosi priču o suđenju za ubistvo Jelene Marjanović: "Za Jeleninu smrt sumnjičili 15 muškaraca i mrtvaca", kao i uvredi koju je Ponoš uputio porodicama poginulih: "Ponoše, seti se Sanje dok veličaš NATO".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.