Ne kriju se više: Gastoz odveo Zoricu kod mame u Pariz? (foto)

Izvor: 011vodič.com, 15.Nov.2015, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne kriju se više: Gastoz odveo Zoricu kod mame u Pariz? (foto)

Bivši učesnici rijalitija “ParoviNenad Marinković Gastoz i Zorica Dukić uporno ne priznaju da su u vezi, međutim, posle ovih fotografija će možda morati.
Naime, njih dvoje objavili su fotografiju sa beogradskog aerodroma, pored koje je Gastoz napisao: “Mama, stižemo!” Inače, njegova majka godinama živi u Parizu, pa se pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da je Zoricu baš tamo dveo, uprkos vanrednom stanju koje vlada u prestonici Francuske.

#svet
The post Ne kriju se više: Gastoz odveo Zoricu kod mame u Pariz? (foto) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

GASTOZ I ZORICA IZ PARIZA: Pucali su nedaleko od naše ulice!

Izvor: Kurir, 15.Nov.2015

Nenad Marinković Gastoz i Zorica Dukić odlučili su da posete Gastozovu majku u Parizu i našli se u strahovitom okruženju...Međutim, baš u vreme kada su njih dvoje odlučili da posete ovaj divan grad i uživaju u njegovim lepotama, desio se teroristički napad u Francuskoj...Nenad je otkrio da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.