Izvor: Press, 09.Jan.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJLEPŠI BOŽIĆ JE PROVELA U BOLNICI! Dara Bubamara otkrila detalje koji su mnoge iznenadili, pa PRIZNALA DA NIKADA NIJE URADILA OVO! (FOTO)

Bubamara praznike nije provela u toplini doma!
Božićni praznici su vreme kada se nalazimo u toplini porodičnog doma i takve proslave ostaju nam urezane u pamćenje kao najlepše. To jedne godine nije bio slučaj sa Darom Bubamarom, koja ističe da je najlepši Božić provela u bolnici, onda kada se porodila. 



Najlepši >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Božić sam provela u bolnici u Parizu kada sam rodila Kostu. Porodila sam se 2. januara, ali sam i 7. bila u porodilištu. Možda će to nekome čudno zvučati, jer nisam dočekala praznik u toplini doma i sa bogatom trpezom, nego u bolničkom krevetu - priznala je pevačica.




Autor: TvPink Printscreen


Bubamara je navela i da nikada nije mesila česnicu jer joj obaveze to ne dozvoljavaju, ali i da bi više vremena volela da provodi kod kuće u budućnosti.



Nikad nisam pravila česnicu. Često putujem, mnogo radim i nemam vremena da se posvetim kuvanju i spremanju kako bi trebalo. Ali nikad se ne zna, možda sledećeg Božića ja pripremim celu trpezu. Normalno je da žene s godinama više žele da budu kod kuće, a da manje rade i potpuno se posvete domu - zaključila je Dara!




Autor: TvPink Printscreen

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.