Može li bizarnije? Šta je to osvojilo Nedelju mode u Parizu (foto)

Izvor: Story, 12.Jul.2018, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li bizarnije? Šta je to osvojilo Nedelju mode u Parizu (foto)

Svetski modni dizajner Džon Galijano predstavio je svoju kolekciju jesen/zima 2018., a jedne cipele uspele su u potpunosti da osvoje pažnju publike. Od kada je napustio modnu kuću Mejson Margiela 2014. godine, britanski kreator Džon Galijano pokrenuo je svoj vlastiti dizajn koji je poznat po kreativnim idejama. U kolekciji jesen/zima 2018. on je bio inspirisan ... The post Može li bizarnije? Šta je to osvojilo Nedelju mode u Parizu (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Cipele Džona Galijana totalni hit na Nedelji mode u Parizu (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 13.Jul.2018, 09:05

Nedelja mode u Parizu izazvala je kao i uvek veliku pažnju javnosti, a publiku su ove godine posebno fascinarale cipele čuvenog dizajnera Džona Galijana. Od kada je napustio modnu kuću Mejson Margiela 2014. godine, britanski kreator Džon Galijano pokrenuo je svoj vlastiti dizajn koji je poznat po...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.