Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2021, 09:53

Mesijev astronomski ugovor u Parizu: 110.000.000 za tri godine, lojaliti bonus i isplata u kriptovaluti

Ekip otkrio detalje...

Euforija u Parizu ne jenjava, Mesimanija trese Grad svetlosti. I dok Pari Sen Žermen nestrpljivo čeka na prvenac svog kapitalca, a navijači na Parku prinčeva da Argentinac oslobodi čaroliju i počne da opravdava silne milione, detalji ugovora cure.

Pari Sen Žermen će papreno platiti Mesijev boravak u Parizu i bez >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ikakve sumnje ne žale arapski vlasnici ni za jednom datom evropskom novčanicom. A, ugovor je astronomski. Lionel Mesi je po dolasku na Park prinčeva potpisao dvogodišnji ugovor sa Svecima, uz opciju automatskog produženja na još godinu dana. Ekip tvrdi da će ukoliko ostane do isteka ugovora inkasirati vrtoglavih 110.000.000 evra kada se odbiju svi porezi.

Tema dana u Francuskoj. Tema dana na u svetu fudbala. Do tančina je Ekip secirao ugovor Lionela Mesija. Obznanjena je ne samo ukupna svota novca za koju će Argentinac biti teži, već i kako će se negov ugovor kretati po godinama.

Voici la une du journal @lequipe du samedi 18 septembre 2021.

En kiosque : https://t.co/Oe3pdODgOG pic.twitter.com/qLaBX9P2er

U prvoj godini Lionel Mesi biće bogatiji za 30.000.000 evra, dok bi ukoliko se na Parku prinčeva zadrži i u naredne dve plata porasla. Za lojalnost bi dobio po 10.000.000 evra, pa bi tako u drugoj, odnosno trećoj godini provedenoj u Gradu svetlosti zaradio po 40.000.000 evra.

I to sve bez timskih i individualnih bonusa koji sleduju Argentincu. Za njih će morati propisno da se oznoji, oni mu nisu garantovani kao unapred dogovorenih 110.000.000 evra za tri godine, od kojih će Lionelu Mesiju 1.000.000 evra leći u klupskoj kriptovaluti. Isplaćivanjem dela ugovora Lionelu Mesiju fan tokenom doneće francuskom klubu profit između 25.000.000 i 30.000.000 evra na godišnjem nivou zahvaljući saradnji sa Cripto.com.

Lionel Mesi u Pari Sen Žermenu ima identičan ugovor kao Nejmar, ali Brazilac koji se sa Svecima obavezao na saradnju do 2025. godine nema rastući ugovor. A, mogao bi još da naraste ako finansijski savetnici Lionela Mesija sa kriptovalutom budu vukli pametne poteze.

Ako je ikada i bilo neke sumnje zašto je Lionel Mesi odabrao Pari Sen Žermen nakon napuštanja Barselone, više je nema. Zapljusnuo ga je intenzivni miris petro-dolara. Ovakvom ugovoru malo ko bi odoleo. Još samo da prva zvezda drim-tima proradi i počne da opravdava uloženo.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.