Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2021, 00:57

Mesi nema dilemu: Barsa će samo da raste sa Ćavijem na klupi; Ramos kao saigrač je spektakl

„On je trener koji zna mnogo i poznaje savršeno kuću u koju je došao", kaže Argentinac

Španski dnevni list Marka spremio je ekskluzivu za svoje čitaoce. U pitanju je intervju ni manje ni više nego sa Lionelom Mesijem.

Argentinac je dočekao novinare Marke u svom domu u Parizu, a španski list je u ponedeljak uveče dao samo delić intervjua kao najavu za celokupnu priču koja će se pojaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u utorak ujutru na kioscima, a najavljeno je i sajtu.

Naravno jedna od tema intervjua bila je i Barselona. Sada je na klupi Ćavi Ernandez posle odlaska Ronalda Kumana. Mesi je uveren da će njegov bivši saigrač odraditi dobar posao.

Podsećanja radi, Barsa je krenula novu eru pobedom nad Espanjolom od 1:0 golom Memfisa Depaja sa bele tačke u 48. minutu utakmice.

"Sa Ćavijem će Barselona rasti. On je trener koji zna mnogo i poznaje savršeno kuću u koju je došao", rekao je Argentinac za Marku.

A šta kaže o šansama Pari Sen Žermena da osvoji Ligu šampiona?

"Svi kažu da smo veliki favoriti i nećemo da poričemo da smo jedni od kandidata po imenu, ali još su nam potrebne neke stvari kako bismo postali zaista snažan tim", rekao je Mesi i da je Serhio Ramos kao saigrač „spektakl, šou“.

Marka dodaje na kraju da je Leo govorio o brojnim temama: životu u Parizu, o PSŽ-u, Realu i Atletiku, Daniju Alvesu, Svetskom prvenstvu...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.