Mbape produžio ugovor na tri godine sa Pari Sen Žermenom, španska liga najavila žalbu

Izvor: Beta, 21.Maj.2022, 22:21

Mbape produžio ugovor na tri godine sa Pari Sen Žermenom, španska liga najavila žalbu

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape produžio je danas ugovor sa klubom na još tri godine i ostaće na Parku prinčeva do 2025."Vrlo sam srećan što nastavljam ovu avanturu, što ostajem u Francuskoj, u Parizu, u mom gradu. Oduvek sam govorio da je Pariz moj dom. Nadam se da ću nastaviti da radim ono što najviše volim da radim, a to je da nastavim da igram fudbal i da osvajam trofeje", rekao je Mbape uoči večerašnje utakmice protiv Meca.On je posle toga podigao dres kluba na kome je ispisan broj 2025, u prisustvu predsednika Nasera Al-Kelaifija.Mbapeov ugovor isticao je 30. juna i spekulisalo se da će preći u Real Madrid, koji već godinu dana pokušava da ga dovede.Pari Sen Žermen je odbio ponudu od 180 miliona evra, za koliko je Mbape stigao u klub 2017. godine iz Monaka, a mediji su navodili i da nova ponuda od 200 miliona evra nije bila dovoljna.Fudbalski savez Španije nezadovoljan je situacijom, a španska liga navela je da će se žaliti Evropskoj fudbalskoj uniji (Uefa), francuskim poreskim vlastima i Evropskoj uniji "zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja"."Ovakav ugovor napada ekonomsku održivost evropskog fudbala, dovodeći u opasnost stotine hiljada radnih mesta i sportski integritet, ne samo u ...
Pogledaj vesti o: Pariz,   Fudbal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mbape produžio ugovor na tri godine sa Pari Sen Žermenom, španska liga najavila žalbu

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Maj.2022

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape produžio je danas ugovor sa klubom na još tri godine i ostaće na Parku prinčeva do 2025.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.