Izvor: RTS, 24.Maj.2022, 10:47

Mbape: Pregovarao sam sa Liverpulom i Realom

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape priznao je da je pregovarao sa Realom i Liverpulom, ali je istakao da je odlučio da ostane u svojoj zemlji pošto je francuski reprezentativac, prenose španski mediji.
Mbape je nedavno produžio ugovor sa pariskim klubom, a odbio nekoliko povoljnih ponuda o čemu je govorio u intervju za španski list "Marka".

"Francuz sam, ostajem u svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zemlji, u novom projektu i u novoj eri kluba. To je dobra odluka i ono što je najbitnije - to je samo moja odluka.", rekao je Mbape, koji je dodao da u novom ugovoru nema klauzulu po kojoj može da napusti klub na kraju naredne sezone.
Francuski reprezentativac je otkrio da je imao ponude Reala i Liverpula.
"Sada ne razmišljam o drugim klubovima, jer moram da poštujem PSŽ. Moram da priznam da sam razgovarao sa Realom i Liverpulom. Crvena je omiljena boja moje majke, pa sam zato pregovarao sa Liverpulom. Međutim, to nije bilo ništa ozbiljno. Na kraju sam birao između Reala i PSŽ-a. Prošle godine sam hteo da pređem u Real, ali sada želim da ostanem u svojoj zemlji.", naveo je Mbape.
Nekoliko fudbalera Reala prozivalo je Mbapea na društvenim mrežama, a jedan od njih je bio i njegov saigrač iz reprezentacije Karim Benzema.
"Video sam kakve stvari objavljuju igrači Reala. Nemam šta da kažem... Naravno, objasniću Karimu zašto sam ostao u Pari Sen Žermenu. Nas dvojica smo u dobrim odnosima.", zaključio je Mbape.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Evropska fudbalska pijaca: Mazraui prvo pojačanje Bajerna, Toti zove Dibalu, Kovač novi trener Volfsburga...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2022

Fudbaler Barselone Osman Dembele nema nameru da produži ugovor sa katalonskim klubom, već želi da nastavi karijeru u nekom drugom timu, prenose španski mediji...Dembele ima ugovor do kraja juna sa Barselonom, ali su čelnici ekipe sa "Nou Kampa" uvereni da francuski fudbaler ne želi da ostane u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.