MUKE NA PUTU ZA VALENSIJU: Prtljag Zvezdinih košarkaša ostao u Parizu

Izvor: Kurir, 04.Dec.2014, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUKE NA PUTU ZA VALENSIJU: Prtljag Zvezdinih košarkaša ostao u Parizu

Ekipa trenera Radonjića je posle osam sati puta stigla u Španiju

Košarakaši Crvene zvezde su doputovali su u Valensiju gde ih u petak od 21 sat očekuje duel osmog kola D grupe Evrolige sa Valensijom. Crveno-beli su tako imali još jedno naporno putovanje pošto je transfer iz Beograda preko Pariza do Španije trajao više od osam časova.

Na tom putu ekspediciju crveno-belih zadesio je i peh pošto im je u glavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << gradu Francuske zagubljen prtljag pa je iz tog razloga u velikoj meri otežana organizacija treninga koji je u četvrtak zakazan u vreme odigravanja utakmice.

Crveno-beli su u žestokom ritmu mečeva, a upravo na ovu temu razgovor je započeo kapiten crveno-belih Luka Mitrović:

"Za samo 15 dana ovo će nam biti peta utakmica. Ritam je zaista žestok. Prethodna četiri meča smo igrali protiv veoma jakih protivnika koji su zahtevali veliki fizički napor. Sve su to bili dueli sa evroligaškim ekipama, a poslednji u nizu je bio derbi koji uvek sa sobom nosi specifičnu težinu i veliko emotivno pražnjenje. Ipak, ne želimo da dozvolimo da nas umor savlada", rekao je Mitrović i potom se osvrnuo na duel sa Valensijom:

"Idemo na noge protivniku koji igra mnogo bolje sada nego na početku sezone. U značajnoj meri su izmenili sastav, igraju sa mnogo više samopouzdanja, a posebno kvalitetne partije pružaju na svom terenu. Svesni smo njihove snage, ali i naših mogućnosti i tako pristupamo ovoj utakmici."

Crvena zvezda je u prvom duelu sa Valensijom ove sezone slavila rezultatom 76:63, ali Mitrović se na to ne obazire:

"Ne idemo u Valensiju da branimo razliku već da pokušamo da napravimo dobar rezultat i nadam se da ćemo to uspeti da ostvarimo. Znamo da je ovaj meč za njih biti ili ne bitiiI da će iz tog razloga biti silno motivisani, ali i mi jako želimo trijumf. Potrudićemo se da ponovimo sve one dobre stvari koje smo prikazivali u poslednjim mečevima. Tu pre svega mislim na agresivnost u odbrani koja može da nam omogući stil igre koji nama više odgovara", zaključio je Mitrović.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.