Liga 1 - Sjajan derbi u Parizu, šest golova i podela bodova! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Sjajan derbi u Parizu, šest golova i podela bodova! (video)

Monako se vraća kući sa velikim bodom.

Fudbaleri Pari sen Žermena su u 20. kolu francuskog šampionata dočekali Monako, uzbudljiv meč na "Parku prinčeva" okončan je rezultatom 3:3 (3:2).

Sjajno prvo poluvreme u Parizu, poveli su "Sveci" već u trećem minutu, briljantan pas Veratija ka Nejmaru, ovaj beži odbrani rivala i potom matira Lekoma za 1:0.

U narednih 10 minuta, Monako dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do preokreta.

Najpre je Želson Martins pogodio praznu mrežu rivala, prethodno je Ben Jeder imao veliku šansu, ali je na omalenog napadača naletao golman "Svetaca", te je nekako uspeo da je pošalje na stranu ka Portugalcu, koji poravnava rezultat.

Samo šest minuta kasnije, sjajna akcija "Kneževa", Ben Jeder lukavo šutira sa desetak metara i trese mrežu PSŽ-a za preokret u prestonici.

Ipak, imao je domaćin spreman odgovor.

Igrao se 24. minut kada se Nejmar našao u velikoj prilici, šutirao je iz dobre pozicije, lopta je pogodila Balo Turea i završila u mreži Monaka, 2:2.

U finišu prvog dela igre penal za "Svece", strelac prvog gola Martins ga je skrivio, a Nejmar ga je pretvorio u pogodak, svoj drugi na meču, za novi preokret na "Parku prinčeva".

Mogao je Golovin i da poravna rezultat pre odlaska na odmor, ali je iz veoma izgledne pozicije šutirao pored gola rivala.

Golove iz prvog poluvremena pogledajte OVDE.

Nakon 10ak minuta igre u nastavku Nejmar je bio veoma blizu het-trika, tukao je iz dobre pozicije u kaznenom prostoru rivala, ali je Lekom uspeo da sačuva mrežu sjajnom intervencijom.

A onda, 70. minut, Monako poravnava preko Slimanija.

Linijski sudija pokazuje ofsajd, ali se ipak čekala odluka VAR-a. Odlučeno je ipak da nije bilo bilo ofsajd pozicije, pa je gol "Kneževa" priznat, 3:3!

Povredio se Želson Martins u 81. minutu, pa je Moreno na teren morao da pošalje Rubena Agilara.

Pritiskao je PSŽ do samog kraja, ali nije bilo promene rezultata, Monako je odoleo, te je izborio bod na najtežem gostovanju u ligi.

Parižani ostaju na čelu tabele sa 46 bodova, Monako je osmi sa 17 bodova manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.